Contact

We hopen van Whivie een interactieve boel te maken, dus moeten jullie van je laten horen.

Heb je vragen, suggesties, opmerkingen, feedback, neem dan zeker contact met ons op.

Wil je een tasting organiseren, vraag dan zeker naar onze voorwaarden.

Je kan ons bereiken op info@whivie.be.

  • Mark Dermul

    (°1970) is sinds 2003 aan de drank (grapje!), maar wil zijn kennis van whisky opkrikken. Voor hem is het proeven van whisky meer dan gewoon genieten, het is een manier om met (nieuwe) vrienden een gezellige avond door te brengen. Hij is – naar eigen zeggen – het brein achter Whivie! en tevens de webmaster. Hij schreef drie reisgidsen voor Star Wars fans (echt serieus!) en bottelde zelf al enkele whisky's onder het label Save Lars Whisky. Hij heeft een verzameling Auchentoshan, die hem de koosnaam The Toshan Man opleverde! Hij is bovendien bottelaar met MMM - Mark & Manny's Malts, publiceert regelmatig video's op YouTube en werd zowel in 2010 als 2017 genomineerd voor Whisky Ambassador for Belgium.

  • Niek Verniers

    (°1974) Speyside, single malt, blend, cask strength… enkele jaren geleden sloeg je hem met deze woorden meteen knock-out. Zijn voorliefde voor whisk(e)y heeft hij niet van zijn ouders meegekregen. Hij proefde zijn eerste dram wel thuis: ‘In het geniep’ lurkte hij wel eens van de weinige flessen Scotch in zijn ouders’ barkast. Zij waren echter wel de eersten die hem meenamen naar een whiskyrestaurant. Hij zou zichzelf niet bestempelen als kenner, maar eerder als liefhebber. Misschien kan hij het nog het best verwoorden met een quote uit een Nederlandse commercial uit de jaren’80: ‘Ik vind het gewoon lekker!'

  • Ilse Everaert

    (°1976) leerde whisky kennen via vakantiewerk in de horeca. Na een lange nachtshift werd er met het personeel al eens eentje (of meer) verzet. Nu, jaren later, heeft whisky een andere plaats ingenomen in haar leven. Ze bezocht distilleerderijen op drie verschillende continenten, bezoekt regelmatig tastings en heeft een voorliefde opgebouwd voor geturfde whisky's en dan nog liefst op vatsterkte. Ilse is ook lid van de WhiskyLadies, een whiskyclub voor dames!

  • Copyright (c) 2023 Whivie.be. All rights reserved.